OVER BAKKER BERTRAM

De sfeervolle bakkerswinkel Bakker Bertram Cornelis Schuytstraat verkoopt naast ambachtelijk brood en croissanterie ook belegde broodjes en gezonde sappen. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Bent u al langs geweest bij onze bakkerswinkel?

Onze Bakker Bertram bevindt zich op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam- Zuid. Wij zijn de hele week geopend. Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens. Heeft u een vraag, dan kunt u ons altijd bellen of een mailtje sturen!

Cornelis Schuytstraat

Bakker Bertram is een familiebedrijf die al ruim 120 jaar de lekkerste broden bakt. Bakker Bertram is van een klein familiebedrijf in de Amsterdamse Jordaan uitgegroeid. Bakker Bertram Cornelis Schuytstraat bevindt zich in een gezellige winkelstraat in Oud-zuid. 

De bakkerij gaat mee met de laatste ontwikkelingen en gelooft in de ambachtelijke productie van brood. Alleen de allerbeste grondstoffen worden gebruikt. Bakker Bertram staat bekend om haar brede assortiment, goede kwaliteit en scherpe prijzen.

Tijdens een verbouwing in 2018 is Bakker Bertram Cornelis Schuytstraat geheel vernieuwd van binnen. Je kunt hier terecht voor de lekkerste broden, maar ook andere lekkernijen zoals: brownies, bammetjes bier, muffins, jam, pindakaas, granola en ga zo maar door! Neem het direct mee, of neem binnen of buiten plaats aan één van onze tafeltjes!

Neem een kijkje:

MEER INFORMATIE

Foto's

Lees alles over Bakker Bertram Cornelis Schutstraat.

Bekijk foto's

Blog & Media

Lees de laatste nieuwtjes en blogs van Bakker Bertram hier.

Lees meer.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Lees meer.