Quiche

Waarom wij van quiches houden!

Wanneer het goed bereid is, is een quiche een overheerlijke hartige snack. Een quiche is eigenlijk een gebakken taart met een hartige vulling. Een quiche kan gevuld worden met van alles! Van spinazie tot zalm, maar het kan ook gevuld worden met andere groenten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! En ook al wordt een quiche door veel mensen als een beetje ouderwets gezien, wij houden ervan! En wij willen graag onze liefde voor quiche met jou delen… Daarom sommen wij zes redenen om van quiche te houden voor jou op!

1. Omdat het wel een beetje fancy klinkt..

Het klinkt toch leuk! En een keertje leuk voor de afwisseling van brood naar een ‘fancy’ quiche. Terwijl een quiche eigenlijk heel simpel is: een gebakken taartkorst gevuld met een mix van ei en groente/vlees/vis.

2. Omdat het geschikt is voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een lunch voor thuis, of een lunch om mee te nemen. Het is zelfs geschikt om te eten in de avond als diner. Eigenlijk kun je het altijd wel eten!

3. Omdat het voedselverspilling tegengaat

Maak je thuis een quiche? Dan stop je gewoon al jouw etensrestjes in de quiche. Zo heb je een overheerlijke maaltijd en hoef je ook minder eten weg te gooien!

4. Omdat het geschikt is voor ieder dieet

Je kunt een quiche zo gek maken als je wilt. Ben je op dieet? Dan kun je de quiche daarop aanpassen. Vegetarisch? Dan doe je er alleen groente in, of misschien wat tofu. Kortom, geschikt voor elk dieet met een aantal aanpassingen.

5. Omdat je quiche kan bewaren

Vandaag je quiche niet opgekregen? Stop het dan gewoon in de koelkast en warm het de volgende dag op! Zo heb je gewoon eten voor meerder dagen!

6. Omdat je het elke smaak kan geven die je wilt

Zoals al gezegd kun je een quiche zo gek maken als je zelf wilt! Je kunt het eigenlijk vullen met alles wat je wilt!

Bakker Bertram Amsterdam

En bij Bakker Bertram hebben wij natuurlijk ook heerlijke quiches in de aanbieding! Elke dag vers gebakken… Wil jij liever de zalm spinazie quiche of ga je liever voor vegetarisch. Neem het als lunch, snack of zelfs als avondeten! Kun je ook niet wachten om het te proeven? Ga dan naar één van onze winkels in Amsterdam: klik hier voor het adres.

 

 

Posted in Nieuws and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.