Tuinbrood

Ons gezondste brood: Tuinbrood

Bakker Bertram bestaat al ruim 120 jaar en al deze tijd bakt het familiebedrijf al de heerlijkste broden voor zijn klanten. Maar het bedrijf is uitgegroeid en heeft nu meerdere winkels in Amsterdam. De bakker werkt nog steeds met familierecepten, maar blijft ook vernieuwen. Bakker Bertram heeft namelijk een baanbrekend brood ontwikkeld. In 2013 bracht Bakker Bertram een nieuw brood op de markt, namelijk het Tuinbrood. Maar wat is een Tuinbrood precies?

Wat is Tuinbrood?

Tuinbrood is een relatief nieuw broodsoort, die onze nieuwe en gezonde levensstijl in gedachte houdt. Gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten, bestaat het brood uit verschillende groenten en de beste granen. Tuinbrood is een innovatief brood dat precies bij onze huidige levensstijl past. Gezond eten en eten zonder kunstmatige stoffen is de trend van het moment, en daar past Tuinbrood goed bij! Bij dit brood weet je precies wat je eet en je weet dat je gezond eet. Een brood met meer voedingsvezels dan een gewoon brood. Maar wat zit er dan allemaal in het Tuinbrood?

Welke ingrediënten zitten er in Tuinbrood?

Zoals al eerder vermeld is Tuinbrood 100% natuurlijk. Het bevat alleen maar natuurlijke en gezonde ingrediënten. Tuinbrood bevat onder andere wortel, tomaat en selderij. Daarnaast bestaat het brood uit wel 11 verschillende zaden en granen. Hierdoor zit het brood vol met gezonde voedingsstoffen. Het brood zit vol eiwitten, proteïnen, mineralen en vitaminen. Daarnaast is het brood extra gezond, omdat er geen E-nummers, kunstmatige aroma’s en broodverbetermiddelen zijn toegevoegd. Kies voor een brood met minder koolhydraten, minder verzadigde vetten en minder calorieën! Tuinbrood is hiermee één van onze meest gezonde broden die wij verkopen.

Bakker Bertram Amsterdam

Maar nu is natuurlijk de vraag: waar koop ik het? Nou: bij één van onze bakkerswinkels in Amsterdam natuurlijk! Sinds juni dit jaar hebben wij naast onze locatie in oud-zuid ook een winkel geopend in west. Ben jij benieuwd wanneer wij open zijn en waar onze winkels precies zitten, kijk dan op onze contactpagina.

 

Posted in Nieuws and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.