Nieuw! in (Oud)West Bakker Bertram – BIZ OUD WEST

Sinds vorige maand is Bertram gevestigd aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 29 en is nu al een begrip. Eigenares D. Bertram vertelt: 
“Het bijzondere aan Bakker Bertram is dat het bedrijf al sinds 1890 bestaat. Het is een oud familiebedrijf dat ooit is begonnen met één winkel in de Jordaan. Wij zijn trots op het verhaal achter Bertram en werken dan ook tot de dag van vandaag met veel traditionele familierecepten. En natuurlijk bedenken we ook vaak nieuwe recepten. 
Een zeer geliefd familierecept is ons Oatbran. Oatbran is bedacht door mijn opa, 
opa Bertram. Het brood bestaat uit volkorenbrood met 5 granen en zit net tussen lichtbruin en volkoren. Het is een zeer gezond brood en maakt het door de kleur ideaal voor kinderen. Dit brood wordt door veel klanten “oud bruin” genoemd. 
Klinkt wel lekker Amsterdams.

We hebben een breed assortiment aan natuurlijk heerlijk brood en andere producten. 
En als de klant eenmaal ons brood heeft geproefd blijft ze terugkomen. Het is echt fantastisch brood. En dat niet alleen. Wij doen net dat stapje extra voor de klant want is het brood uitverkocht waar een klant om vraagt, dan bakken wij het gewoon direct..
Dat is leuk om te doen en dat vinden klanten heel prettig. Dat doen we al zes generaties lang en dat is natuurlijk best uniek.

We zitten hier overal dichtbij en er zijn hier veel ontwikkelingen gaande op het gebied van nieuwe winkels. Ook zijn er veel tentjes waar je lekker eten kan afhalen of kan lunchen. Oud West is echt een leuke buurt. En we zitten dan ook helemaal goed hier.”

Bakker Betram, Eerste Constantijn Huygensstraat 29.

Auteur: BIZ OUD WEST

Posted in Nieuws.

Leave a Reply

Your email address will not be published.