Pindakaaswinkel

De lekkerste Pindakaas van Nederland!

Wist je dat je bij Bakker Bertram ook Pindakaas kunt halen? En niet zomaar pindakaas, maar pindakaas van de Pindakaaswinkel!  Deze overheerlijke pindakaas is zelf verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende smaken. Heb jij het wel eens geproefd? Niet?! Kom dan langs om onze lekkere pindakaas te proberen. Super lekker voor bij het ontbijt of voor bij de lunch!

Wat is de Pindakaaswinkel?

Michel Vos is de Pindakaaswinkel ooit eens begonnen nadat hij aan de keukentafel had geprobeerd om verschillende smaken met pindakaas te combineren. Hij is al van jongs af aan een grote fan van pindakaas, maar vond dat de smaak wel wat variatie kon gebruiken. Dit was het begin van de Pindakaaswinkel! De pindakaas bevat alleen maar echte ingrediënten, en er wordt geen palmolie of toegevoegde suikers en kunstmatige smaakstoffen gebruikt bij het maken van de pindakaas. De ingrediënten die worden gebruikt zijn fair trade en/of biologisch. De potjes worden met de hand gevuld en gemengd wanneer de pinda’s zijn gemalen.

Waarom pindakaas van de Pindakaaswinkel?

Pindakaas is niet alleen maar super lekker, maar het heeft ook nog een aantal voordelen voor de gezondheid. Zo is het omdat het veel eiwitten bevat, goed voor de opbouw van spieren. Daarnaast helpt deze pindakaas ook bij het afvallen. Nu denk je natuurlijk hoe dit kan, aangezien pindakaas veel vet bevat. Dit klop ook wel, maar dit zijn voor 80% onverzadigde vetzuren, dit zijn gezonde vetten). Je moet niet op een pindakaas-dieet gaan, maar elke dag een broodje met pindakaas is geen enkel probleem! Daarnaast bevat de pindakaas ook veel Vitamine E wat goed is voor verschillende processen in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de vetverbranding en het optimaliseren van het immuunsysteem.

Welke smaken zijn er allemaal?

De kracht van de Pindakaaswinkel zijn natuurlijk de verschillende smaken die worden gemengd met pindakaas. Maar welke smaken zijn dat dan allemaal? Hier een opsomming met een aantal smaken: naturel, karamel zeezout, kokos zeezout, witte choco, naturel, sport, chili citroengras, koffie zeezout, dadel kaneel, pure chocola, gember zwarte peper, Belgische karamel chocolade en pindaklaas (met pepernoten).

Waar haal ik het?

De pindakaas is beschikbaar bij allebei onze locaties in Amsterdam. Zowel in Oud-Zuid in de Cornelisschuyt als in Amsterdam- West op de Eerste Constatijn Huygensstraat hebben wij een winkel! Koop een hele pot of laat een broodje beleggen met deze overheerlijke pindakaas.

 

Posted in Nieuws and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.