seenons

Bakker Bertram restafval vrij door Seenons!

Vervuiling is een groot probleem in de wereld. Dagelijks produceren bedrijven veel afval wat allemaal in de restafval terecht komen. Dit afval kan niet opnieuw worden gebruikt, waardoor we de wereld onnodig vervuilen. Wanneer we ons afval beter zouden scheiden, zouden we gebruik kunnen maken van het afval om andere producten te produceren. Met als resultaat: minder restafval! Omdat we dit bij Bakker Bertram erg belangrijk vinden zijn we een samenwerking aangegaan met Seenons!

Seenons

Het bedrijf Seenons heeft als doel om 100.000 bedrijfen restafval-vrij te maken. Het aantal restafval dat we produceren is zorgwekkend. We vervuilen de wereld onnodig en verliezen waardevolle grondstoffen, doordat deze op een grote berg met ander afval terecht komt. Daarnaast is de afvalbranche niet goed ingericht. Er rijden dagelijks afvaldienstverleners van verschillende bedrijven door dezelfde straat om bedrijfsafval op te halen. Dit zorgt voor onnodig veel verkeersbewegingen en CO2 uitstoot. 

Bij Seenons geloven ze dat er een toekomst bestaat waarin er 0% restafval overblijft. Seenons doet dit door het voor bedrijven gemakkelijk te maken om afval te scheiden en het vervolgens op een gescheiden en duurzame manier op te laten halen. Wil jij daar meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van Seenons: klik hier.

Seenons & Bakker Bertram

En bij Bakker Bertram dragen wij graag een steentje bij aan een betere wereld! Daarom zijn wij een samenwerking met Seenons begonnen, om zo ook ons afval te kunnen scheiden op een duurzame manier. Duurzaam ondernemen noemen wij dat! Zo kan oud brood goed gebruikt worden om bier te maken, sinaasappelschillen kunnen gebruikt worden om zeep te maken, koffiedrab kan gebruikt worden voor onder andere pennen en notitieblokjes, en ga zo maar door. Het zou zonde zijn als dit allemaal bij het restafval terecht zou komen. 

Scheiden jullie je afval ook al? #duurzaamondernemen #restafvalvrij

 

Posted in Nieuws.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.